EngageXEurope-white-linear

Details breakout sessies in het Nederlands

Wees erbij op EngageX Europe 2020 waar duizenden recruitment professionals samenkomen in één (virtuele) omgeving om te netwerken, leren en sparren over uitdagingen, kansen en alles daar tussenin. 

Dit jaar hebben wij drie breakout sessies in het Nederlands die op maat gemaakt zijn voor de unieke vraagstukken in Nederland en België. Daarnaast vind je op het digitale event de altijd populaire sessies zoals Vision for Innovation van onze CTO en President Matt Fischer en Marketplace Showdown.

Voor flexsucces in de nieuwe post-corona wereld

De flexbranche werd voor de corona-crisis al met grote uitdagingen geconfronteerd, en kromp vervolgens vanwege de lockdown met een niet eerder vertoonde 17%. Als in 2021 de economie weer gaat groeien, zal bij werkgevers, zoals gebruikelijk bij herstel, een sterke flexvraag naar uitzend- en detacheringskrachten ontstaan. Maar de WAB heeft flexwerk duurder gemaakt, met mogelijk juist een drukkend effect op de flexvraag. En dan hebben we nog de 4 grote golven van de 4e Industriële Revolutie: demografie, deglobalisering, duurzaamheid en digitalisering. Hun impact zal enorm zijn: bedrijven, businessmodellen, banen en beroepen gaan in een hoog tempo verdwijnen, veranderen of verschijnen. 

Corona heeft de wereld even in pauzestand gezet, maar zet nu de turbo op een nieuwe toekomst. In deze breakout-sessie gaan we op zoek naar de concrete trends én mogelijkheden en eerste stappen voor uitzend- en detacheringsbureaus.

De bemiddelaar anno 2022

De wereld van personeelsbemiddelaars is continu in beweging. Een veranderende arbeidsmarkt, steeds wijzigende wet- en regelgeving en de mogelijkheden die (recruitment) technologie biedt, maken dat we continu in beweging zijn. 

Recruitment expert Hans Scheers - partner bij Experts in Flex - neemt je mee in de rol die je als bureau moet innemen om ook de komende jaren succesvol te blijven. In zijn dynamische sessie zal tevens veel aandacht zijn voor de manier waarop technologie het bedrijfsproces anno 2022 kan ondersteunen.

Leiden tijdens verandering

Een interactieve discussie met global staffing Executive, Dinette Koolhaas, President, International bij Kelly Services, over hoe je succesvol veranderingen kunt implementeren binnen een organisatie. Van culturele en zakelijke processen tot technologie en het bouwen aan modellen. Dit alles om je bedrijf voor te bereiden op de toekomst van recruitment.

Daarnaast hebben wij een aantal tracks waarbij de focus ligt op onze producten - in deze sessies ontdek je roadmaps, klantverhalen en nog veel meer!

 

   Bullhorn Product Track

 

 

Automation and the New
World of Work

 

 

Bullhorn Platform - Latest and Greatest Releases

 

 

What's in Your Tech Stack?

 

 

 

Bullhorn Salesforce Track

 

 

Leveraging Salesforce Extensibility for Success

 

 

Salesforce Customer Story

 

 

Recruitment-specific Automation with Herefish on Salesforce

 

 

 

   Executive Search Track

 

 

Executive Search:
Welcome Address

 

 

The Path to Success in 2021

 

 

The Power of a Diverse Leadership Team

 

 

Andere hoogtepunten die je niet wilt missen:

Rondetafel sessies: neem deel aan een groepsdiscussie met gelijkgestemden uit de branche over belangrijke recruitment onderwerpen

Marketplace partners: bezoek de digitale stands van verschillende partners, luister naar de Marketplace Speed Pitch sessie en plan individuele meetings

Product tours en masterclass: ontdek hoe jij het meeste kunt halen uit je Bullhorn oplossingen of bekijk nieuwe producten die jouw organisatie naar het volgende niveau kunnen tillen.

Dit event is GRATIS! Meld je vandaag nog aan om toegang te krijgen tot alle content op 5 november en de mogelijkheid om naderhand de sessies terug te kijken.

Check daarnaast de complete agenda op www.s40808.p1563.sites.pressdns.com/engagex-europe-2020/agenda